Tuesday, September 29, 2009

Cat pot fi de ametit/A??

O da! :))) Funny ...de fapt very funny story ...personajul principal: my god old friend Roxana!! Aplauze va rog da?? :D
Va invit, razand (de vreo 30 min de cand mi'a povestit), sa cititi ce se poate intampla (oricui...faptul ca i s'a intampla tocmai ei...pai e una dintre putinele persoane careia i se poate intampla :)) ) dupa o zi incarcata la birou, prima dupa weekend de altfel.
Plecand de la birou si'a adus aminte ca are nevoie de bani cash. Si unde apelezi cand ai nevoie de asa ceva?? Bunica (cine mai are sa'i traiasca...mai ales daca are si o pensie maricica), mama/tata, big brother/sister (cu conditia sa nu le spui alor tai ca a tras un joint in gradina acum 2 zile...) sau the almighty CREDIT CARD. Buuunnnn. Numai ca vedeti voi, 2 activitati simultane nu sunt de cele mai multe ori "cea mai buna idee". In timp ce iti scoti cardul din geanta suna si telefonul. Raspunzi la telefon cu gandul de a fi fffff atent ce faci cu cardul pt ca s'a mai intamplat sa'l uiti si alta data in bancomat pt cateva secunde. Numai ca acum (din cauza ca bancomatele unei anumite banci, nu dam nume sa nu facem reclama :P, dau mai intai banii, apoi chitanta, apoi cardul)cardul Roxanei a ramas in bancomat si bancomatul in dilema: "doriti sa mai efectuati si alte operatiuni?"...numai ca deh din graba de a prinde metroul (in flacari si el) nu a mai avut cine sa apese pe tasta din dreptul "NU".
Mteroul in flacarai, nu e o gluma...e vb de metrourile vechi care in ca mai circula. A luat foc. La propriu. Cand se da jos si respira din nou aer curat, Roxana, trece pe langa un alt bancomat apartinand aceleiasi banci si se gandeste sa mai scoata niste banuti. STUPOARE!! Ia cardul de unde nu e!! Banca inchisa, noroc cu femeia de servici care intra in momentul acela. Val vartej mai sa darame biata femeie, intra cere un nr de telefon de la carduri consilierilor care urlau ca din gura de sarpe "domnisoara am inchis!!!". Alta surpriza... dupa ce operatorul amabil spus "buna seara, cu ce va pot fi de folos?"...convorbirea se intrerupe brusc. Credit ioc =))))). Fuguta sa ia cartela...ghinion. Cand sa incarce, reteaua are o problema. Pana la urma isi aduce aminte ca pe celalalt telefon are credit (si din acest moment tot respectul pentru reteaua cu "tu esti mircea?? NU!!").
Happy end!!! cardul s'a inchis...norocul Roxanei, nimeni nu a efectuat nici o operatiune in ultima jumatate de ora de cand a scos banii.
:)))))
Si toate in nici o ora!!!
Ce pot sa spun.... cand vine una....asteapta'te si la altele....:))))))
Pup Roxila ametila !!
P.S: si pt cel cu care vorbeai la telefon (am aflat ulterior ca se numeste Danny: tipule ai efecte nu gluma !! :))

1 comment:

DannY-L said...

Multumesc, multumesc! :D
Promit sa ma revansez, Roxana!